سرهنگ “علی عسکری” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با اعلام این خبر گفت: در پي اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز متمرکز بر روي عناصر تهيه و توزيع مواد مخدر،مشخص شد افرادی با تشکیل باند قاچاق مواد مخدر اقدام به تهيه و توزيع مواد مخدر به صورت عمده می کنند و اخیرا نیز مقادير قابل توجهي مواد مخدر از عناصر اصلي قاچاق در شرق کشور تحويل گرفته و در صدد انتقال مواد به استان البرز هستند.
وی افزود: موضوع بلافاصله با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان هماهنگ و با پشتيباني و هدايت اطلاعاتي لحظه به لحظه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز، اکیپی از ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان به محورهاي مواصلاتي استان اعزام و طی رصد و پايش خودروهاي عبوري در نهایت یک دستگاه خودرو پيکان وانت حامل محموله و ۲ دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ به عنوان اسکورت خودرو حامل مواد مخدر را در محور بم-کرمان شناسايي کردند.
این مقام انتظامی بیان کرد: خودروها به صورت نامحسوس تحت تعقیب ماموران قرار گرفته و پس از طی مسافتی قاچاقچیان که متوجه حضور ماموران شده بودند اقدام به فرار کردند، که ماموران با رعایت قانون بکارگیری سلاح و شليک به سمت لاستیک خودروها، آن ها را متوقف و اعضاي باند را دستگير کردند.
وی با بیان این که خودروي هاي توقيفي به پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بم منتقل شدند گفت: در این رابطه ۵ نفر سوداگر مرگ دستگیر شدند.
سرهنگ عسکری گفت: در بازرسی از خودرو پیکان وانت، مقدار ۹۲ کيلو و ۹۰۰ گرم مواد مخدر از نوع حشيش که به طرز ماهرانه اي در داخل خودرو جاسازي شده بود کشف شد.


















