قطعی برق دستگاه تهویه هوا، جان ۲ کارگر را گرفت
قطعی برق دستگاه تهویه هوا، جان ۲ کارگر را گرفت
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان گفت: 2 کارگر حفاری که در حال حفر چاه بودند به دلیل قطع شدن برق دستگاه تهویه هوا دچار گازگرفتگی شده و جان باختند.

سرهنگ “سید مجید فیض جعفری” با اعلام این خبر گفت: در پی تماس شهروندان، با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر گازگرفتگی و مرگ ۲ کارگر حفاری در منطقه “مشکین دشت” شهرستان “فردیس”، بلافاصله مأموران کلانتری برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

این مقام انتظامی افزود: پس از حضور ماموران با تحقیقات به عمل آمده مشخص شد ۲ کارگر حفاری در حال حفر چاه بودند که برق دستگاه تهویه هوا قطع شده و آن ها به دلیل استنشاق گازهای خطرناک دچار گازگرفتگی شده و جان خود را از دست داده اند.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان البرز در پایان اظهار داشت: شهروندان عزیز با رعایت نکات ایمنی در هنگام کار، از وقوع حوادث تلخ این چنین پیشگیری کنند.

  • منبع خبر : پلیس البرز