رعایت نکات ایمنی اولین اصل در هنگام رانندگی است
رعایت نکات ایمنی اولین اصل در هنگام رانندگی است
رعایت نکات ایمنی، اولین اصل در هنگام رانندگی است و در فصل زمستان به ویژه روزهای برفی رانندگی به مهارت و دقت بیشتری نیاز دارد و رانندگان علاوه بر رعایت نکات ایمنی می بایست مراقب عابران پیاده به ویژه دانش آموزان باشند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان البرز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با اشاره به این که جاده و خیابان های لغزنده در روزهای برفی و بارانی تصادفات را تشدید می کنند گفت : رعایت نکات ایمنی در رانندگی به نحو قابل توجهی در کاهش حوادث رانندگی نقش دارد.

سرهنگ “غلامعلی شرق” افزود: رانندگان باید پيش از حرکت، از وضعيت کلي خودرو خود بازديد کرده و آن را به تجهيزات زمستاني مانند زنجير چرخ،جک، زاپاس، بيلچه،مقداري نمک و … مجهز کنند.

وی اظهار داشت: قبل از حرکت، باک خودرو را پر از سوخت کرده تا درزمان گير افتادن در ترافيک يا مه شديد و روشن کردن بخاري خودرو با کمبود سوخت مواجه نگرديد.
سرهنگ شرق گفت : قبل از سفر باد لاستيک ها را تنظيم کنید ،زيرا چرخي که بادش تنظيم باشد بهترين و مناسب ترين چسبندگي را با سطح جاده خواهد داشت و دوام آن نيز بيشتر خواهد بود، به این ترتیب؛ هرچرخ به ازاي ۱۰% باد ناکافي ۱۰% از عمر مفيدش را از دست مي دهد.

وی تصریح کرد: چنانچه خودروي شما در برف متوقف شد، با بيلچه ای که همراه داريد، برف زير لاستيک را خالي کنيد و اگر جاده يخ زده بود از نمک استفاده کنيد و گوني را زير چرخ قرار داده و با دنده ۲ آرام حرکت کنبد.

این مقام انتظامی ادامه داد: در صورت تراکم مه و عدم ديد کافي ، در محل مناسب توقف کرده و تازماني که فاصه ايمن از جلو قابل مشاهده نباشد حرکت نکنيد.

رئیس پلیس راهور استان البرز گفت: درهواي برفي و باراني از گردش و انحراف ناگهاني خودرو، خودداري کنيد و بي موقع از ترمز استفاده نکنید زیرا برداشتن ناگهانی پا از روی پدال گاز موجب سر خوردن خودرو می شود، بنابراین باید در زمان رانندگی در جاده های برفی و لغزنده پدال گاز را به صورت متعادل نگه داشت.