به گزارش خبرنگار البرز فردا، بهروز حصاری در همایش پلیس، امنیت، اصناف که در باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد؛ با بیان این مطلب که نیروی انتظامی در برقراری امنیت در جامعه نقش پر اهمیتی دارد: اظهار کرد: خانواده بزرگ اصناف با تحت پوشش قراردادن نزدیک به ۲۵ درصد از جمعیت شهری ارتباط بسیار مطلوبی با اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی و سایر ارگان های ناجا دارند.
وی با تاکید به اینکه پراکندگی واحدهای صنفی در البرز وسیع است و محدودیت ارائه امکانات به این واحدها وجود دارد؛ گفت: درصدد هستیم تا با اخذ مجوز از کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی، تفاهم نامه ای با بنیاد تعاون ناجا منعقد کنیم تا در پی آن از خدمات خارج از ساعات اداری و شیفت استراحت پرسنل اداره اماکن در راستای شناسایی و ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه در استان اقدام کنیم.
رئیس اتاق اصناف مرکز البرز تاکید کرد: بر اساس ارزیابی ها بیشتر تخلفات در حوزه قاچاق کالا و عرضه کالاهای نامانوس با عرف جامعه در واحدهای صنفی فاقد پروانه صورت می گیرد.
وی در تکمیل این سخن خود تشریح کرد: با شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه کار در سال رونق تولید به یقین کمک قابل توجه ای به توسعه تولید داخلی و عرضه بیشتر کالاهای تولید کشور می شود.
حصاری در پایان گفت: به دنبال قانونمند کردن واحدهای صنفی فاقد پروانه در البرز هستیم.
- نویسنده : مریم ابوئی مهریزی
- منبع خبر : البرز فردا



















