سردار استادحسینی: مسئولان متولی مبارزه با جنگ نرم کوتاهی می‌کنند‌

ostadhosini

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با بیان اینکه کاخ‌نشینان هیچ زمانی به درد انقلاب نخورده‌اند، گفت: مسئولان متولی مبارزه با جنگ نرم کوتاهی می‌کنند.

به گزارش البرز فردا به نقل از روابط عمومی سپاه استان البرز؛ سردار علی استاد حسینی اظهار داشت: از افتخارات بزرگ ما ایرانی‌ها این است که زیر پرچم علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) و خواهر بزرگوارشان حضرت معصومه (س) زندگی کنیم.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با اشاره سخن مقام معظم رهبری در مورد شهدای انقلاب اسلامی افزود: رهبری فرمودند مردم ایران تا ابد مدیون شهدا هستند، و این جمله بسیار بزرگی است و همان‌گونه که اگر شهدای ۸ سال دفاع مقدس و شهدای حرم نبودند ما امروز هیج عزت، قدرت و امنیتی نداشتیم.

سردار استاد حسینی با اشاره به اصول و مواضع افراد انقلابی تصریح کرد: ما به عنوان پاسداران و بسیجیان مواضع و اصول خود را باید امروز فریاد بزنیم و مواضع و اصول ما گفتمان مقام معظم رهبری است چراکه رهبری فرمودند ما مدافع مظلومین جهان هستیم و از خط مقدم نبرد با اسرائیل حمایت می‌کنیم.

فرمانده سپاه استان البرز ادامه داد: امروز که خط مقدم نبرد ما در نزدیکی حلب، موصل و غزه قرار گرفته است ما با همه توان‌مان از مردم مظلوم آنجا دفاع می‌کنیم و خط مبارزه و استقامت را ادامه خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه جبهه حق همین انقلاب اسلامی است گفت: کسانی که امام حسین(ع) را در کربلا یاری نکردند با تفکر و منطق باطل در مقابل امامت ایستادند و امروز جبهه امام حسین(ع) همین جبهه‌ای است که امام(ره) ما برای ما ترسیم می‌کند و اصلا مسیر دیگری وجود ندارد، اگر در جبهه حسینی نباشی قطعا در جبهه یزید خواهی بود.

وی گفت: امروز ما افتخار می‌کنیم که زیر پرچم ولایت، اصول و گفتمان رهبری را ادامه می‌دهیم و آن دفاع از مظلومین است و ان‌شاءالله جبهه کفر و ظلم از بین خواهد رفت و جبهه حق پیروز خواهد شد و شکی در آن نیست.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به مبارزه با استکبار جهانی که از جمله اصول انقلابی محسوب می‌شود، گفت: ما آمریکا را شیطان بزرگ می‌دانیم و رهبری فرمودند که این شیطان کثیف قابل اعتماد نیست، ما کاری نداریم دیگران راجع به آمریکای جنایتکار چه می‌گویند، ما گفتمان رهبری را داریم که هیچ اعتمادی به این شیطان نیست.

وی با اشاره به جنایت‌هایی که در طول سال‌ها در منطقه اتفاق افتاده است عنوان کرد: همه این جنایات زیر سر آمریکا و اسرائیل است که جرثومه فساد هستند، عربستان و غیره همه زاییده تفکر صهیونیست‌ها هستند و بدون اجازه آنها آب نمی‌خورند و همه آنها در جبهه باطل هستند.

فرمانده سپاه استان البرز تاکید کرد: ما به عنوان ایران اسلامی پرچمدار جبهه حق هستیم و هر کسی در زیر این پرچم است جبهه حق محسوب می شود.

سردار استاد حسینی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که هیچ اعتمادی به آمریکا نداشته باشیم گفت: ما به دشمن اعتماد نمی‌کنیم هر چند دیگران دشمن را بزک و فرش قرمز برای آنها پهن کنند و این ثابت شده که آمریکا قابل اعتماد نیست.

وی با بیان اینکه آمریکا به افراد گماشته خود هم رحم نمی‌کند، یاد آورشد: آقای مرسی به جای اینکه پای اسلام بایستد در عربستان و دست آن خبیث را بوسید و با امریکایی‌ها بیعت کرد که دیدیم به وی هم وفا نکردند.

فرمانده سپاه استان البرز بیان داشت: افرادی که داخل کشور هستند و می خواهند به آمریکا اعتماد کنند بدانند، شما بالا تر از آنها نمی‌توانید باشید و آنها به شما هم رحم نخواهند کرد پس در خط انقلاب و رهبری قرار بگیرید و بدانید که آمریکا شیطان بزرگ است.

سردار استاد حسنی با اشاره به تلاش دشمن برای از بین بردن فرهنگ اسلامی در کشور گفت: ارزش‌هایی که شهدا برای دفاع از ما قرار دادند، ایمان ، تقوا، جهاد و کوشش است و امروز دشمن با همه توان خود از طریق ماهواره‌ها و فضاهای مجازی دنبال آن است فرهنگ جامعه را خراب کند و ارزش‌هایی که ما برای آنها خون داده‌ایم از بین ببرد.

وی گفت: مقام معظم رهبری اعتقادشان این است که جبهه جنگ نرمی که دشمن به راه انداخته باید جوانان انقلابی و ارزشی با آن ها مقابله کنند که این حرکت اتفاق افتاده اما متاسفانه دستگاه‌هایی که متولی این امر هستند که این خط مشی را پیگیری کنند کوتاهی  می‌کنند و توجهی ندارند لذا ما از ارزش‌های انقلاب و اسلام  و ارزش‌هایی که شهدا برای آن جان داده‌اند دفاع خواهیم کرد.

فرمانده سپاه استان البرز گفت: ما باید دفاع خود را از اصول انقلاب همه جا مطرح کنیم و بگوییم و ایستادگی کنیم و روح حماسی را در جامعه به وجود بیاوریم و کاری بنیادی برای تحقق ارزش‌های الهی را به کار بگیریم که در این راه سهل‌انگاری و سستی از هیچ فردی پذیرفته شدنی نیست.

سردار استاد حسینی با اشاره به اصول محرومین و مستضعفین که از خصوصیات انقلابیون به شمار می‌آید، افزود: ما مدافع محرومین و پا برهنگان هستیم، کاخ‌نشینان هیچ زمانی به درد انقلاب نخورده‌اند، امروز شکم پرستان می‌خواهند از کنار انقلاب چیزی برای خود ببرند و به خاطر همین است که در ایستادگی در مقابل دشمن کوتاه خواهند آمد همان طور که در تاریخ بارها این مسئله تکرار شده است.