به گزارش البرزفردا ، استاندار البرز که هر ساله در دهه فجر سفرهای شهرستانی داشته و همزمان نیز اقدام به افتتاح پروژه های قابل افتتاح شهرستان های استان البرز می کند، چهارمین سفر شهرستانی خود را به شهرستان ساوجبلاغ اختصاص داده و از نزدیک ضمن حضور در این شهرستان هم با مشکلات شهرستان آشنا شده و هم اینکه اقدام به افتتاح پروژه های این شهرستان نمود.

شهرستانی مهمی که هفته گذشته شاهد حضور رییس جمهور برای افتتاح یکی از بزرگترین پروژه های کشور بود.

استاندار البرز در این سفر از سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد و گفت: برخی از طرح‌ها برای اولین بار در کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

در این خبر که خبرگزاری مهر منتشر کرده آمده است: سید حمید طهائی  در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی و تولیدی شهرستان ساوجبلاغ، ضمن ابراز خرسندی به سبب حضور در این شهرستان، اظهار کرد: امروز در شهرستان ساوجبلاغ ۱۱۵ پروژه در بخش‌های گوناگون با صرف اعتباری بالغ‌بر هزار و ۱۰۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با تأکید بر اینکه بدون شک ایام‌الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای ارائه عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود، افزود: بخشی از پروژه‌های مذکور مربوط به حوزه عمران و تولیدی و اقتصادی بود.

استاندار البرز  استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در راستای به بهره‌برداری رسیدن این پروژه‌ها مثمرثمر و حائز اهمیت عنوان کرد و گفت: برخی از طرح‌ها برای اولین بار در کشور به بهره‌برداری می‌رسد

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز نیز با سفر به این شهرستان در نهمین روز از دهه مبارک فجر به منظور افتتاح دو خانه بهداشت و ساختمان اداری شورای اسلامی بخش چهارباغ شهرستان ساوجبلاغ سفر کرد.

عباد الله کامکار در نهمین روز از دهه فجر راس هیاتی وارد شهرستان ساوجبلاغ در بخش چهار باغ شد و گلزار شهدای روستای قوهه را گلباران کرد.

وی در ادامه  خانه بهداشت  روستای قوهه ، خانه بهداشت روستای سنقر آباد ، کارخانه تولید قارچ کیمیا رویان اغلان تپه و ساختمان اداری شورای اسلامی شهر چهار باغ را افتتاح کرد.

دیدار با خانواده معظم شهدای والامقام داوود اکبری و علی حسین نظری و بازدید از مصلی و شهرداری چهار باغ از دیگر برنامه های این سفر  معاون استاندار در بخش چهار باغ شهرستان ساوجبلاغ بشمار می رود.

گفتنی است کارخانه تولید قارچ کیمیا رویان اغلان تپه از واحدهای تولیدی مشکل دار بود که با بررسی مشکلات  این واحد در کارگروه  تسهیل و رفع موانع تولید علاوه بر طرح توسعه به میزان ۶۰۰ تن با اعتباری بالغ بر ۴۵۲۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد ریال به چرخه تولید برگشت.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز نیز در سفر به شهرستان ساوجبلاغ ساختمان دهیاری روستای ازنق و خانه بهداشت روستای آجین دوجین را گشود

به گزارش روابط عمومی استانداری البرز، فتح اله حقیقی هم در جریان سفر به شهرستان ساوجبلاغ ضمن گلباران گلزار شهدا بخشی از طرح ها و پروژه های دهه فجر را که آماده بهره برداری شده بود افتتاح کرد.

وی ساختمان چندمنظوره دفاتر شورای روستا و حسینیه و دهیاری روستای ازنق را با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان به افتتاح رساند.

حقیقی در ادامه درب خانه بهداشت روستای ۹۷۵ نفره آجین دوجین را با اعتباری بالغ بر ۱۹۰ میلیون تومان آن هم از محل اعتبارات طرح تحول سلامت کشود.

وی همچنین در مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی در سالن مدرسه شهیدغفاری کردان حضور پیدا کرد.

معاون استاندار در ادامه به دیدار خانواده شهید محسن قدردان و شهید غیب الله عزت فر رفت و با اهداء لوحی از مقام شامخ شهدای این شهرستان قدردانی بعمل آورد.

 

albf-2