پلمب ۷۳۱ چاه غیرمجاز در البرز
پلمب ۷۳۱ چاه غیرمجاز در البرز
به گزارش پایگاه خبری البرز فردا رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: در سال گذشته بیش از ۱۶ هکتار از حریم رودخانه‌ها در استان آزادسازی شد. همچنین ۷۳۱ چاه آب غیر مجاز شناسایی و پلمب شدند.

حسین فاضلی هریکندی، رییس کل دادگستری استان البرز، با اشاره به دستور رئیس قوه قضاییه مبنی بر آزادسازی حریم رودخانه‌ها، گفت: سال گذشته بیش از ۱۶ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان با دستور قضایی آزادسازی شده است.

وی افزود: همچنین ۸۴۱ هکتار از اراضی ملی و منابع دولتی از ابتدای سال ۱۴۰۰ با دستور قضایی آزاد سازی شده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اهمیت حفظ باغات و اراضی کشاورزی بیان کرد: سال گذشته ۹ هزار و ۴۳۵ هکتار از اراضی زراعی و باغ‌های استان در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی و باغ‌های آزادسازی شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز ادامه داد: همچنین در سال گذشته به منظور مقابله با فرونشست زمین و حفر چاه غیرمجاز،  ۷۳۱ حلقه از چاه‌های آب غیر مجاز استان با دستور قضایی پلمب و ادوات غیرمجاز حفاری توقیف شد.