دکتر شهرام صیادی روز سهشنبه به خبرنگاران گفت: ۷۹ هزارو ۷۶۲ بیمار بدحال کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در بیمارستانهای استان البرز بستری شدهاند.
وی بیان داشت: ۱۷۷ بیمار کووید ۱۹ اکنون در مراکز درمانی استان البرز بستری و تحت مراقبتهای پزشکی قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه یک بیمار کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در استان جان خود را از دست داده است، اظهار داشت: ۶ هزارو ۴۶۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون در استان البرز جان باختهاند.
صیادی یاد آورشد: ۷۳ هزارو ۱۲۰ بیمار کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون بهبود یافته و از مراکز درمانی استان البرز ترخیص شدهاند.
تمام هفت شهرستان استان البرز اکنون در وضعیت آبی کرونایی به سر می برند.
همچنان توصیه کارشناسان بهداشت و درمان استان البرز به مردم برای پیشگیری از از ابتلا به کرونا، استفاده از ماسک، تزریق واکسن کرونا، رعایت فاصله اجتماعی و شستن مکرر دستها است.
http://albf.ir/wp-content/uploads/2022/03/14001229_0749862.jpg
۲۴ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی البرز بستری شدند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که ۲۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی استان پذیرش و تحت مراقبتهای پزشکی قرار گرفتند.
لینک کوتاه :
http://albf.ir/?p=58880
برچسب ها
علی حدادی
آمریکا در مذاکرات هستهای بارها بدعهدی کرده است
علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ و دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ، با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و اقتدار ملی، رفتار آمریکا را غیرقابل اعتماد و مصداقی از پایمال کردن حقوق ملت ایران دانست.
پنج دهه حضور پررنگ پارس مینو در بورس تهران
بورس تهران امروز میزبان مراسمی ویژه بود؛ زنگ آغاز معاملات در پنجاه و یکمین سالروز عرضه سهام غپینو با حضور مدیران شرکت صنعتی پارس مینو و بورس طنین انداز شد و بازار سهام رسماً فعالیت خود را از سر گرفت.
۳۰ فروردین ۱۴۰۴
ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین
مدیر کل راهداری البرز از ترافیک سنگین درآزاد راه تهران - کرج - قزوین در محدوده این استان خبرداد و از رانندگان خواست از عجله و شتاب خودداری کنند.
http://albf.ir/wp-content/uploads/2021/12/ABOZAR.jpeg
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

















