لزوم استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در حوزه کارآفرینی
لزوم استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در حوزه کارآفرینی
اولین نشست تخصصی با موضوع کارآفرینی به همت مرکز تخصصی کارآفرینی و مهارت های کسب و کار اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز برگزار شد.

به گزارش البرز فردا؛نخستین نشست مشترک در حوزه کارآفرینی با حضور مهندس پروانه احمدی کارآفرین موفق استان البرزبا مربیان و متقاضیان دوره های کارآفرینی و خوداشتغالی در سالن جلسات مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید رهبری برگزار شد.

در این نشست که با هدف هم افزایی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و کارآفرینان برتر برگزار شد، پروانه احمدی کارآفرین موفق استان البرز کارآفرینان را اصلی ترین محرکه توسعه در جامعه عنوان کرد.
این بانوی کارآفرین با اشاره به حضورموفق خود از سن ۶ سالگی در حوزه کارآفرینی؛ سخت کوشی و تعیین هدف را لازمه موفقیت در کارآفرینی عنوان و خاطرنشان کرد: نسل جوان امروز که به دلیل قرار گرفتن در دنیای اطلاعات و فناوری، بسیار خوش فکر و خلاق می باشند، می توانند آینده بهتری را برای کشور رقم بزنند.
ایشان همچنین در خصوص رمز و راز موفقیت در حوزه کارآفرینی و مسایل و چالش های پیش رو مباحث مهمی مطرح و اظهار داشت: کارآفرینی به عنوان وظیفه ای برای افراد دارای دغدغه می باشد و تنها عشق و انگیزه مشوق کارآفرینان خواهد بود.
پروانه احمدی افزود: هر فرد حقیقی بر اساس ایده های نو و علایق شخصی خود و یا بر اساس جایگاه و مسوولیتی که بر عهده دارد می تواند به یک کارآفرین تبدیل شده و به ایجاد یک شبکه جدید بپردازد.
وی در پایان به تشریح چگونگی راه اندازی و ثبت برند کوکی لند و کمک به زنان سرپرست خانوار در زمینه تولید شیرینی و قنادی در استان البرز پرداخت.
در ادامه عفت همدانی ؛ مسئول مرکز تخصصی کار افرینی و مهارت های کسب و کار اداره کل ؛ با اشاره به اهداف تاسیس مرکز تخصصی کار افرینی و خود اشتغالی در استان البرز اظهار داشت: شهامت و جسارت به عنوان دو نکته کلیدی در کار افرینی محسوب می شود وبدون توجه به این دو مولفه، موفقیت در کار افرینی حاصل نخواهد شد .
همدانی اظهار داشت: برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا هر هفته یک کار افرین موفق استان به عنوان منتور به این مرکز دعوت شده تا تجربه های موفق این عزیزان به عنوان چراغ راهی در اختیار علاقه مندان به حوزه کارآفرینی قرار گیرد.