تلاش برای عملیاتی کردن مراکز ماده ۱۶ در البرز
تلاش برای عملیاتی کردن مراکز ماده ۱۶ در البرز
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز گفت: تلاش به منظور عملیاتی کردن مراکز ماده ۱۶ و بازاجتماعی کردن معتادان، از جمله اقدامات مؤثری است که در حال انجام می‌باشد.

جعفر داراب خانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز که طی ابلاغ رئیس کل دادگستری البرز به سمت رئیس کمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز منصوب گردید، بر لزوم هماهنگی و تعامل روزافزون میان دستگاه های متولی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد.

داراب‌خانی در جلسه کمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، ضمن بحث و بررسی درباره قانون مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در سال‌های اخیر در حوزه‌های مقابله، پیشگیری و توانمندسازی معتادان، رویکردهای خاصی اتخاذ کرده‌ایم و به موفقیت‌هایی نیز دست یافتیم.

وی افزود: تلاش ما در جلسات کمیته حقوقی و قضایی، ایجاد رویه واحد در رسیدگی به پرونده‌های مواد مخدر، رفع نارسایی‌های و تنگناهای حقوقی و قضایی در این حوزه و رسیدگی به پرونده‌های مواد مخدر در شعب واحد می‌باشد.

این مقام قضایی تصریح کرد: تلاش به منظور عملیاتی کردن مراکز ماده ۱۶ و بازاجتماعی کردن معتادان، از جمله اقدامات مؤثری است که به موازات فعالیت های کمیته مذکور، در حال انجام می‌باشد.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان البرز، دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان‌های البرز، قضات و رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز از اعضای کمیته مذکور و مدعوین این جلسه بودند.

 

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس