به گزارش اابرزفردا ، رمضان رستمی افزود : این طرح نظارتی براساس گزارش های ارایه شده به واحد بازرسی اصناف مبنی بر کم فروشی و گرانفروشی برخی از واحدهای نانوایی استان اجرایی شده است.
وی اظهار داشت: در اجرای این طرح تیم های تخصصی بازرسی از ساعت اولیه صبح با مراجعه به نانوایی ها قیمت، کیفیت ، دستورالعمل های بهداشتی و وزن نان را بررسی می کنند.
رستمی بیان داشت: بازرسان در سه روز از اجرای این طرح، از ۸۶ واحد نانوایی در سطح شهرکرج بازدید کردند که طی آن ۲۶ واحد صنفی متخلف شناسایی و با صدور گزارش مربوطه به ارزش ۵۳ میلیون و ۵۵۶ هزارو ۵۰۰ ریال، به اداره کل تعزیرات حکومتی استان برای برخورد قضایی معرفی شدند.
وی گفت : ازمجموع تخلفات ۲۲مورد مربوط به کم فروشی ، ۳۳مورد عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی (استفاده ازجوش شیرین) و یک مورد مربوط به گران فروشی بوده است .
وی با اشاره به اینکه نان به عنوان یکی از محصولات راهبردی و بسیار حساس، نقش مهمی در سبد و اقتصاد خانوار و جامعه دارد، افزود: در اجرای این طرح به طور قاطع با متخلفان این حوزه برخورد قانونی لازم انجام می شود .
وی تاکید کردکه شهروندان در صورت مشاهده تخلفات صنفی در عرضه نان، مراتب را به شماره تلفن های ۵ – ۳۲۲۱۸۱۵۴۴ جهت رسیدگی اعلام کنند.

 

albf