قیمت مرغ طی چند روز آینده کاهش می‌یابد
قیمت مرغ طی چند روز آینده کاهش می‌یابد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی البرز گفت: این نوسانی که اخیراً در قیمت مرغ ایجاد شده طبیعی است و غیرقابل کنترل محسوب نمی‌شود بنابراین طی روزهای آتی قیمت مرغ کاهش پیدا خواهد کرد

نادر تقی‌زاده در خصوص نوسانات اخیر قیمت مرغ و افزایش قیمت در بازار مصرف گفت: به خاطر افزایشی که در مدت اخیر در قیمت گوشت قرمز رخ داده، مصرف‌کنندگان به سمت گوشت سفید و عمدتاً مرغ سوق پیدا کرده‌اند و همین باعث افزایش تقاضا برای مرغ شده است.

تقی‌زاده افزود: بنابراین افزایش قیمتی که اخیراً در قیمت مرغ شاهد هستیم ناشی از افزایش تقاضا برای این کالاست و از نظر تولید با مشکلی مواجه نیستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه هزینه‌های تولید مرغ هم در این مدت بالا رفته است گفت: قیمت‌های امروز متأثر از رخدادهای دو ماه گذشته است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت مرغ زنده ۹۹۰۰ تا ۱۰ هزار تومان و قیمت مرغ در کشتارگاه ۱۳ هزار و ۶۶۰ تومان است، فروشنده مجاز است این مرغ را با پنج درصد افزایش به اضافه هزینه حمل و نقل به دست مصرف کننده برساند.

وی ادامه داد: این نوسانی که  اخیراً در قیمت مرغ ایجاد شده طبیعی است و غیرقابل کنترل محسوب نمی‌شود بنابراین طی روزهای آتی قیمت مرغ کاهش پیدا خواهد کرد همانطور که طی دو ماه گذشته قیمت مرغ از قیمت مصوب هم کمتر بود و دولت برای استفاده در مقاطع پرمصرف مثل زمان بازگشت حجاج خرید تضمینی انجام داد.

وی در پایان اعلام کرد: فقط ۳۰ درصد مرغ مورد نیاز البرز در داخل استان تولید و ۷۰ درصد آن از دیگر مناطق کشور به استان وارد می‌شود اما استان در زمینه تولید تخم مرغ از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود.

  • منبع خبر : ایسنا