به گزارش البرزفردا ، ولی گودرز چگینی افزود: صرفه جویی در مصرف گندم به صورت ماهیانه به میزان ۹۳۰ تن بوده که ۴۷۰ تن این مقدار از محل تعدیل سبوس گیری نان های سنگک، لواش و تافتون و به طور میانگین ۴۶۰ تن از محل عدم جذب آرد سامانه توسط نانوایان بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به قیمت تضمینی گندم در سالجاری نسبت به قیمت گندم یارانه ای بیش از ۵۹ میلیارد ریال صرفه جویی در مصرف گندم یارانه ای در ۱۰ ماهه اول سال جاری صورت پذیرفته است.
چگینی در خصوص بحث ذخیره سازی گندم نیز گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان البرز با مرمت و بازسازی سایت های چادری (روباز ) شرکت که سال ها بلااستفاده بوده است، میزان ۱۳۰ هزار تن به میزان ذخیره سازی شرکت و استان اضافه کرده است.
http://albf.ir/wp-content/uploads/2022/03/14001229_0749862.jpg
صرفه جویی ۹۳۰۰ تنی مصرف گندم در استان البرز
لینک کوتاه :
http://albf.ir/?p=25678
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رونق در صنعت غذایی ایران
زنگ معاملات بورس تهران بهدست پارس مینو نواخته شد
۲۸ فروردین ۱۴۰۴
اقتصاد دیجیتال باید به روستاها برسد
رونق در صنعت غذایی ایران
زنگ معاملات بورس تهران بهدست پارس مینو نواخته شد
مراسم گشایش معاملات امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ماه بورس تهران با حضور مدیران شرکت صنعتی پارس مینو و مدیرعامل بورس تهران برگزار شد.
پنج دهه حضور پررنگ پارس مینو در بورس تهران
بورس تهران امروز میزبان مراسمی ویژه بود؛ زنگ آغاز معاملات در پنجاه و یکمین سالروز عرضه سهام غپینو با حضور مدیران شرکت صنعتی پارس مینو و بورس طنین انداز شد و بازار سهام رسماً فعالیت خود را از سر گرفت.
۲۸ فروردین ۱۴۰۴
اقتصاد دیجیتال باید به روستاها برسد
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تأکید بر اینکه اقتصاد دیجیتال باید به روستاها برسد، گفت: با آموزشهای ترکیبی حضوری و مجازی، میتوان ظرفیت اشتغال را تا دورترین نقاط کشور گسترش داد.
http://albf.ir/wp-content/uploads/2021/12/ABOZAR.jpeg
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
















