از ما نشنیده بگیرید یکی از نزدیکان یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کرج که چندی پیش خاندانی را با مشکلات جدی مواجه کرده بود و حتی بر اساس شنیده ها کار وی به زندان و بازداشت و این حرفها رسید اکنون با تلاش همان عضو محترمه شورای شهر به مدیریت یکی از سالن های فرهنگی این شهر درآمده است.

وی که پیش از این تلاش داشت تا با پخش شبنامه هایی بر علیه اعضای شورای شهر و برخی از مدیران شهرداری ، به مقصود خود برسد، اکنون توانسته مزد خود را دریافت کند و به سمت یکی از مهمترین سالن های فرهنگی این شهر قرار بگیرد.

البته این عضو شورای شهر پیش بینی های لازم را برای آینده و انتخابات آینده نموده تا در صورت عدم حضور بستگانش در انتخابات شورای شهر بتواند با ایجاد رابطه هایی که در آینده در شهر همجوار این شهر داشته باشد، به مقصود خود برسد.