وی با اشاره به اینکه صحت سنجی درخواست کارت خوانهای نانینو بر عهده فرمانداری.های شهرستانهای استان است، اظهار کرد: علاوه بر این مهم، بازرسی های مشترک میدانی، موجب افزایش کیفیت نان و کاهش تخلفات میشود که باید به جد در دستور کار دستگاههای ذیربط قرار گیرد.
گفتنی است تشکیل تیم کارشناسی مرکب از تعدادی از خبازان، اداره غله، انجمن کارخانجات آرد، جهاد کشاورزی و استانداری به منظور بازرسی های مستمر با هدف کاهش تخلفات و افزایش کیفیت پخت نان، ارسال پیامک به متصدیان خبازی از طریق سامانه نانینوی بانک سپه با هدف تاخیر و تعجیل شروع به کار خبازان، اعلام کتبی مشکلات سامانه نانینو از سوی اتحادیهها به اداره کل غله به منظور پیگیریهای آتی، ارائه گزارش جلسه کارگروه رصد و پایش در جلسه آتی کارگروه آرد و نان استان از جمله مصوبات این جلسه بود.