محسن برجی معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کرج با اعلام این مطلب اطهار داشت: جمهوری اسلامی توانست با بازتعریف مدیریت شهری و انطباق آن با نحوه مدیریت یک شهر، تعریف دوباره و تازه ای به این مفهوم بدهد.
وی ادامه داد: مدیریت شهری شامل ساختاری کاملا لیبرالی و جدا از مذهب است هر چند که برخی از معیارها و ارزشهای فرهنگی مبتنی بر فرهنگ غرب در آن دیده و زاییده شده است.
این مسئول افزود: اما باید به این نکته توجه کرد که این مفهوم کاملا غربی با تعریفی که اسلام از شهر دارد درآمیخت و نوعی از مدیریت یک شهر با مفهوم مذهبی ارائه داد که تعریفی نو و تازه در مدیریت یک شهر است.
معاون شهردار کرج خاطر نشان کرد:بیش از یکصد سال از شکلگیری و استقرار نظام مدرن مدیریت محلی شهری در ایران میگذرد. که در طول این مدت، نظام مدیریت شهری تحولات مهمی را از نظر رهبری سیاسی و اجرایی در سطح محلی از سر گذرانده است.
برجی خاطر نشان کرد: در این صد سال سه دوره اصلی در تاسیس و تحول نظام مدیریت شهری در ایران قابل تشخیص است که در هر یک از این دورهها اشکال مختلفی از توزیع قدرت میان سطوح مرکزی و محلی حکومت از یک سو و همچنین روابط میان ارکان قانونگذاری و اجرایی مشاهده میشود.
معاون شهردار کرج اظهار داشت: سومین دوره آن که پس از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، مهمترین و بیشترین تاثیر را در نظام مدیریتی محلی شهری کشور داشته است.
وی اظهار داشت: یقینا توجه به زیرساختهای مذهبی و فرهنگی برگزفته از اسلام ناب محمدی در توسعه مدیریت شهری می تواند الگویی بسیار مناسب برای سایر کشورها بخصوص کشورهای اسلامی باشد.