اینکه مجتبی عبداللهی به درد استان می خورد یا نه؟ باشد برای بعد، فقط همین مقدار که او ۵ سال معاون خدمات شهر شهردار قالیباف بوده و دو سال آخر هم به یکباره می شود معاون اجتماعی و فرهنگی.
این اواخر هم سر از باشگاه استقلال در می آورد و وقتی نمی شود رییس هیات مدیره فاز انتقاد و قهر بر می دارد و از هیات مدیره ای یک ماهه ای خود با دلخوری استعفا می دهد.
سه ساعت قبل از معرفی استاندار البرز به یکباره و ناگهانی مهدی عسگری نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی فاز پاسخگو بودن برمی دارد و بیانیه می دهد تا در خصوص برخی شائبه های انتخاب استاندار توضیح دهد.
او در این بیانیه توضیح می نویسد:«پس از درخواست کتبی وزارت کشور، مجمع نمایندگان استان با بررسی، تحقیق و در نظر گرفتن نظام مسائل استان و نیز ترجیح نیروهای کارآمد و متعهد بومی… گزینه های خود را به وزارت کشور معرفی می کند»
گزینه مهدی عسگری در نامه ارسالی به وزارت کشور، حسین عرب اسدی است. او متولد شاهرود و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در دوره احمدی نژاد بود. در دوره مدیریت عرب اسدی بود که مهدی عسگری به اداره ارشاد کرج می رسد. اداره ای که مهمترین فعالیت وی پیش از دوره نمایندگی اش محسوب می شود. این معرفی حتما با تاکید بر نیروهای کارآمد بومی بوده است!
بند دوم بیانیه این نماینده به رد شدن یکی از گزینه های بومی اشاره دارد که به هیات دولت معرفی اما به دلیل برخی مخالفت ها، از دستور کار خارج می شود. عسگری اشاره ای به برخی از مخالفت ها نمی کند.
سعید زرندی نامی بود که هفته گذشته در هیات دولت مطرح شد. نیروی جوان و خوش فکری که مهدی عسگری او را برای همیشه از البرز دور کرد، عسگری می دانست معرفی او به وزارت کشور و پیگیری هایش سبب می شود تا مخالفت نماینده ولی فقیه را بر انگیزد.
حجه الاسلام و المسلمین حسینی همدانی در خطبه های ۱۹ شهریور ماه امسال هنگامی که برای اولین بار نام سعید زرندی مطرح می شود در خطبه های نماز جمعه اینگونه می گوید:« افراد بی تفاوت، بدون اندیشه سیاسی و تکنوکرات و امثال اینها به درد کار و انتصاب در استانداری نمیخورند، آدم خوب بودن ملاک خوبی برای تکیه بر منصب مهم اجرایی نیست. کسی که با همه دولتها و همه گرایشها کار کرده و ساخته آدمی خنثی است، انتظار این است که خدایی نکرده چنین افرادی برای مناصب مهم به کارگیری نشوند.»
بعد از انتخابات شوراها، صندلی خالی مهدی عسگری نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با نماینده ولی فقیه در صفحه اینستاگرامی مسئول روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه منتشر می شود. و این صندلی خالی نشان از حرفهای نگفته ای دارد که …
او در بند بعدی بیانیه اش اصرار می کند که اصراری بر انتخاب افراد نداشته اما در عین حال در بند بعدش از این اصرار و اصرار نکردن می نویسد: «چنانکه اینجانب نیز در طول این روند، با عنایت به فرمایش رهبر حکیم انقلاب بعد از پیشنهاد اولیه که در پاسخ به درخواست وزارت کشور صورت گرفته بود، پیگیری خارج از روالی را انجام ندادم.» حتما با تاکید بر پیگیری خارج از روال این بند را بخوانید.
. احتمالا منظور آقای عسگری در بیانیه اش، پیگری هایی که در نشست های شبانه صورت می گیرد بوده است، والا پیگیری داشته به اندازه کافی هم داشته اما خارج از روال نبوده است. این یعنی عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری.
مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند:« یکی از مهمترین آسیب ها این است که نمایندگان در انتخاب مسئول فلان تشکیلات، مثلا استاندار و فرماندار وارد شود… ورود به این مسایل خطراتی دارد، خطراتی دارد.»
و صد البته بند پایانی بیانیه اش خط بطلانی! می شود بر تمامی سخنانی که می گویند اختلاف وجود دارد.
وی می نویسد: بویژه پس از ابراز برخی مخالفت های درون استانی در هفته گذشته، پیگیری موضوع در این شرایط را به صلاح استان ندانسته و تصمیم در این باره مطابق قانون بر عهده هیات دولت قرار دارد، چراکه برون رفت استان از شرایط نامطلوب فعلی، با اختلاف و تفرق حاصل نخواهد شد و نیاز به فضای کار جهادی توام با انسجام و هم افزایی در راستای رفع مطالبات مردم از جمله ارتقا اعتبارات و سرانه های خدماتی، اجتماعی البرز است»
همه این بند را با تاکید بخوانید بخصوص با تاکید بر کلماتی همچون، اختلاف و تفرق ، انسجام، کار جهادی، هم افزایی، رفع مطالبات ، ارتقا اعتبارات و …
حال چند سئوال پیش می آید:
اول : چرا هر سه نماینده به یک نام نرسیدند، همچون استان قزوین، استان یزد، و … و حتما می بایست یکی رییس اش در ارشاد را معرفی کند، یکی رییس اش در دانشگاه را.
دوم: چرا خبری از جلسات مشترک سه نماینده و یا حداقل دو نماینده در کرج دیده نمی شود؟ این اختلاف نباشد، دوری است.
سوم: چرا در دیدار با نماینده ولی فقیه باید یک صندلی خالی باشد، این اختلاف نباشد دوری است.
چهارم: آقای عسگری چرا خود شما گزینه کارآمد متعهد بومی را معرفی نکردید؟
پنجم: چرا شما آن روزهایی که برخی از هم گروهی های شما، به جان نیروهای بومی این شهر افتاده و هر نامی مطرح می شد، انگی به آن می چسباندند، بیانیه وحدت سر ندادید، اصلا واکنشی نشان ندادید؟ سکوت شما اگرهم از روی عمد نبود، به این جریان کمک کرد.
ششم: آیا آنروزی که در نظق مجلسی اتان، از وزیر کشور در خصوص انتصابات استانداران تقدیر و تشکر نمودید به این فکر کردید که یک روز ممکن است بیانیه وحدت بدهید؟
هفتم: …
ای کاش مصلحت می گذاشت برخی از سئوالات را پرسید، اما بماند برای روزی که مهدی عسگری جرات نشستن در مقابل منتقدانتان را پیدا کرد.
مخلص کلام: آقای عسگری کلاهتانرا بالاتر بگذارید که با رفتارهای چندگانه و بعضا منضادتان در یک سال و اندی گذشته، خدا کند که زمینه های ایجاد خسارت را بوجود نیاورده باشید، چرا که شما خودتان گفته اید: « فساد اداری، یعنی از زیر میزی رشوه اختلاس گرفته تا اتخاذ تصمیماتی است که خسارت های کلانی را به بیت المال بزند»