چهارشنبه : ۲۱ آذر ۱۳۹۷

خانه» اخبار» سبک زندگی » آشپزی/طرز تهیه همبرگر خانگی با شیر
تاریخ انتشار یکشنبه ۲۰ آبان ۹۷ - ۲۰:۱۳

آشپزی/طرز تهیه همبرگر خانگی با شیر

هیچ کس در لذیذ بودن همبرگر شکی ندارد و این خوراکی لذیذ در تمام دنیا یکی از فست فود‌های بسیار خوشمزه به حساب می‌آید که با انواع مختلفی از سس‌ها سرو می‌شود، اما مانند تمام فست فود‌های دیگر، چندان برای سلامتی مفید نیست و حتی انواع کارخانه‌ای آن به دلیل وجود مواد نگهدارند، مضر نیز هستند. ولی جای نگرانی نیست، زیرا می‌توانید با تهیه همبرگر خانگی با شیر در منزل، هم از طعم بی نظیر همبگر لذت ببرید و هم غذای سالم‌تری داشته باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده   نیم کیلوگرم

پیاز متوسط          ۲ عدد

آرد سوخاری         ۲ قاشق سوپخوری

سس خردل           یک قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی   دو قاشق سوپخوری

شیر                               یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه، تخم گشنیز، زنجفیل، ادویه کاری، جوز هندی و پودر سیر    یک چهارم قاشق مرباخوری

آویشن                 یک دوم قاشق مرباخوری

فلفل قرمز و نمک    به میزان لازم

چند نکته:

گوشت قرمز ترجیحا باید متعلق به قلوگاه گوساله باشد.

تخم گشنیز را باید بود داده و آسیاب کنید.

طرز تهیه:

پیاز را با استفاده از رنده ریز، رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

آرد سوخاری را در ظرفی بریزید و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.

پیاز و ادویه‌ها را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و بهم بزنید. در انتها مایه را به گوشت اضافه کنید و چنگ بزنید تا مواد کاملا یک دست شوند.

مایه همبرگر را در ظرف درب بسته‌ای به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.

معمولا وزن هر همبرگر حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم است، اما شما بسته به  سلیقه خودتان می‌توانید این مقدار را تغییر دهید.  همبرگرها را به صورت دایره فرم دهید.

 

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از آنکه داغ شد، همبرگرها را سرخ کنید. حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد تا آنها کاملا مغزپخت شوند. پس از آنکه یک طرف همبرگرها سرخ شد، آنها را زیرورو کنید و طرف دیگر را نیز سرخ نمایید.

همبرگر‌ها آماده شده اند و می‌توانید آن‌ها را سرو کنید.

برای اضافه کردن پنیرپیتزا ورقه‌ای به همبرگر سه روش وجود دارد:

یک همبرگر را روی نان قرار دهید، روی آن را یک ورق پنیر پیتزا بگذارید، سپس برش‌های گوجه و خیارشور را نیز روی آن بچینید و برای مدت کوتاهی در فر یا مایکروفر قرار دهید تا پنیر آب شود.

در ظرف نچسبی پنیر را در مایکروفر یا روی حرارت ملایم اجاق گاز، ذوب کنید و روی همبرگر قرار دهید.

زمانی که سرخ شدن همبرگر به اتمام رسید، پیش از آنکه آن را از ماهیتابه خارج کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و به محض ذوب شدن پنیر، همبرگر را از ماهیتابه خارج کنید.

چند نکته:

حتما آب پیاز را کاملا بگیرید، زیرا اگر پیاز آب داشته باشد، همبرگر‌ها هنگام سرخ شدن از هم باز می‌شوند.

ادویه‌های ذکر شده، نقش حائز اهمیتی در طعم همبرگر دارند، بنابراین سعی کنید تمام آن‌ها را به همبرگر اضافه کنید.

 

 

نظر خود را بگذارید