سه شنبه : ۲۲ آبان ۱۳۹۷

خانه» اخبار» سبک زندگی » طرز تهیه یتیمچه، غذایی ساده و خوشمزه
تاریخ انتشار دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷ - ۱۷:۵۱

طرز تهیه یتیمچه، غذایی ساده و خوشمزه

 

اگر به فکر طبخ غذایی گیاهی هستید که در عین حال بسیار لذیذ باشد، یتیمچه را یکی از گزینه‌های بالای لیست خود در نظر بگیرید. شاید هنگامی که مواد اولیه را می‌خوانید، به نظرتان این غذا خوشمزه نباشد و حتی از طبخ آن صرف نظر کنید، اما ترکیب مواد اولیه ساده آن، طعمی بی نظیر را به ارمغان می‌آورد که از میل کردن این غذا سیر نخواهید شد.

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

 

پیاز ۲۰۰ گرم

 

بادمجان ۲۰۰ گرم

 

کدو ۲۰۰ گرم

 

گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم

 

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

 

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ته ماهیتابه لبه دار یا قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و کف ظرف بچینید. در لایه‌ای بعدی سیب زمینی را حلقه‌ای برش زده و در ظرف قرار دهید. نباید برش‌ها خیلی نازک باشد. پوست کدو را نگیرید و کدو را نیز حلقه‌ای خرد کنید و در ظرف بچینید. قطر برش‌ها باید حدود یک سانتیمتر باشد. بادمجان را نیز حلقه‌ای خرد کنید و در لایه بعدی بچینید. سر گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزیند و در لایه آخر بچینید. در این مرحله چند سانتیمتر از ظرف باید خالی باشد.

 

اکنون باید سس یتیمچه را درست کنید. برای این منظور مقداری روغن به دو لیوان آب اضافه کنید و رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در آب حل نمایید. سس را به غذا اضافه کرده و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و ترجیحا درب ظرف را نیز ببندید.

 

پس از آنکه غذا یک جوش زد، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید که تمام سبزیجات بپزند و در نهایت این خوراک حدود نصف لیوان آب داشته باشد.

 

در صورت تمایل می‌توانید این غذا را همراه با سبزی خوردن یا ماست و نان سنگک سرو کنید.

 

 

نظر خود را بگذارید