سه شنبه : ۲۲ آبان ۱۳۹۷

خانه» اخبار» سبک زندگی » طرز تهیه آبگوشت بامیه
تاریخ انتشار جمعه ۴ آبان ۹۷ - ۱۵:۰۸

طرز تهیه آبگوشت بامیه

آبگوشت بامیه یکی از غذا‌های محلی استان ایلام است که در سایر مناطق ایران شهرت چندانی ندارد. ماده اصلی مورد استفاده در این نوع آبگوشت نیز گوشت تازه گوسفندی است که با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی و بامیه ترکیب شده و غذایی سرشار از فیبر را پدید می‌آورد. در ادامه با طرز تهیه این غذای اصیل آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند تازه             ۴۰۰ گرم

پیاز بزرگ             ۱ عدد

بامیه                   ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی          ۳ عدد

رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری

روغن                  ۴-۵ قاشق غذاخوری

زردچوبه                           ۱ قاشق چایخوری

ادویه                               ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل          به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و با ۲ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ بگیرد.

مقداری زردچوبه، ادویه و فلفل به پیاز اضافه کنید و هم بزنید، سپس گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. ۳-۲ دقیقه نیز رب را تفت دهید تا خوشرنگ‌تر شود.

۴ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید، درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید؛ فرصت دهید تا گوشت بپزد.

۳-۲ قاشق روغن در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس بامیه را به آن اضافه کنید. ۱۵-۱۰ دقیقه بامیه را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و رنده کنید.

پس از حدود ۲ ساعت که گوشت نیم پز شد، گوجه فرنگی رنده شده و بامیه را به آن اضافه کنید. نمک غذا را میزان کرده و درب قابلمه را ببندید. حدود یک ساعت دیگر فرصت دهید تا گوشت کاملا بپزد و بامیه‌ها نرم شوند.

وقتی آبگوشت جا افتاد، حرارت را خاموش کنید. آبگوشت را در کاسه ریخته، گوشت و بامیه را در بشقاب بکشید و کنار آن بگذارید.

آبگوشت بامیه را می توانید با نان، سبزی خوردن، پیاز و انواع ترشی سرو کنید.

نظر خود را بگذارید