سه شنبه : ۲۲ آبان ۱۳۹۷

خانه» اخبار» سبک زندگی » طرز تهیه شکلات صبحانه (۳ روش)
تاریخ انتشار جمعه ۲۳ شهریور ۹۷ - ۱۴:۰۷

طرز تهیه شکلات صبحانه (۳ روش)

 

 

 

طرز تهیه شکلات صبحانه ای که در این مقاله ارائه شده با استفاده از نشاسته و پودر کاکائو می‌باشد. شما در این مقاله با طرز تهیه سه نوع شکلات صبحانه با نشاسته و پودر کاکائو آشنا خواهید شد.

 

۱. طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

 

مواد لازم

 

نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه

 

شکر ۱٫۵ پیمانه

 

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ ۴ عدد

 

شیر ۳ پیمانه

 

کره ۲ قاشق غذاخوری

 

آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

 

شکلات ۲۰۰ گرم

 

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه:

 

نشاسته ذرت را در یک قابلمه استیل ریخته، شکر و نمک را به آن اضافه کره و با هم مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کرده، شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

 

مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا بپزد و کرم مانند شود. وقتی غلظت آن به حد مناسب رسید (در حد ماست شل) آن را از روی حرارت برداشته و در حالی که داغ است، شکلات، کره، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت موجود حل شوند. مواد را کاملا مخلوط کنید تا شکلات یکدست شود.

 

۲٫ طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو بدون شکر

 

مواد لازم

 

زرده تخم مرغ ۱ عدد

 

کره ۲۰ گرم

 

پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه

 

خامه ۱/۳ پیمانه

 

شیر ۲ قاشق

 

شکلات تخته ای ۵۰ گرم

 

گردوی ریز خرد شده (پودر فندق) ۱/۲ لیوان

 

وانیل (اسانس) ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

شکلات و کره و نمک را در یک ظرف نسبتا گود و ترجیحا استیل ریخته و سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شوند.

 

پس از اینکه شکلات ذوب شد، پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

 

زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و چند قطره اسانس یا وانیل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

زرده تخم مرغ را به تدریج با قاشق به شکلات اضافه کرده هم بزنید تا بپزد. در نهایت گردوی خرد شده یا پودر فندق را اضافه کرده و مخلوط کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

۳٫ طرز تهیه شکلات صبحانه با پودر کاکائو و شکر

 

مواد لازم:

 

کره ۱۲۰ گرم

 

پودر کاکائو ۲ لیوان

 

شیر ۸ لیوان سرپر

 

شکر ۴۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

 

شکر را با پودر کاکائو درون ظرفی ریخته و با قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و گلوله‌ای از شکر یا پودر کاکائو در مخلوط نباشد. شیر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

 

ظرف حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید، حرارت باید در حدی باشد که اطراف آن حباب بزند ولی نجوشد. حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکلات غلیظ شود. سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شده و شکلات به غلظت مناسب برسد. شکلات را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.

نظر خود را بگذارید